Cattery The Sunkids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paspoort

Volledige naam : Silver Samba de Harige Bal
Roepnaam : Lady
Geboortedatum : 31-03-1993
Ras : Perzisch
Kleur : Shaded Silver
Vader : Avaris
Moeder : Silver Viola

Over…. Lady

Lady is een kat met een verhaal. Toen we haar op 2 jarige leeftijd kregen, of, liever gezegd in huis namen waren we de zesde eigenaar! Dat was niet voor niks, ze was onhanteerbaar. Onze toenmalige dierenarts zei: “Die kat word niet oud want we kunnen haar nooit medicatie toedienen”.

 

Inderdaad was ze nog met geen vinger aan te raken, en helaas doordat ze blijkbaar zo’n traumatisch verleden heeft nog steeds niet. Toch is ze momenteel de oudste kat die er bij ons rondloopt, en dus nog nooit een dag ziek geweest!

We kregen nog een advies, namelijk: “Laat haar dekken en misschien krijgt ze dan meer vertrouwen in haar zelf en mensen”. Dat hebben we dus gedaan.

 

Al haar nestjes blonken uit door hun karakter! Er waren zelfs bestellingen voor haar nakomelingen omdat die zo grappig en levenslustig waren! Het gedragsprobleem van haar is dus duidelijk niet genetisch bepaald maar door mensen-onkunde ontstaan.

 

Lady is niet te kammen en ziet er dan ook regelmatig rafelig uit, maar ze leeft samen met de andere katten haar eigen plezierige leventje.


 Terug naar Eregalerij